Vrijdag 27 december 2019 was er weer de jaarlijkse klaverjasavond in de kantine van FC De Westhoek,  georganiseerd door Jannie en Koos Brusse. Met in totaal 11 tafels was het weer volle bak in onze kantine. Even leek het er op dat we een tafel minder zouden hebben want er hadden 3 mensen afgezegd. Twee mensen konden helaas niet komen door ziekte wat natuurlijk erg spijtig was. Maar na wat puzzelen, telefoontjes en hersen kraken waren om klokslag acht uur de tafels alsnog allemaal bezet.
Er waren weer vele deelnemers uit vele dorpen om ons heen zoals Renesse, Scharendijke, Brouwershaven en zelfs iemand uit Zierikzee. Maar de meerderheid kwam natuurlijk gewoon uit Burgh-Haamstede.
Jannie heette iedereen welkom en sprak de hoop uit, dat het wederom net als voorgaande jaren, weer een gezellige avond mocht worden. 
Er waren 11 tafels bezet. De mensen die het klaverjas spel kennen weten dan gelijk dat er 44 mensen mee deden. Nou elke ronde werd er met een andere “maat” gespeeld. Er werd dus niet gespeeld met vaste teams en geen vaste maat. Elke keer werd er met een wisselende deelnemers gespeeld. Dit maakte het spel dus extra moeilijk want niets is zo makkelijk dan spelen met een vaste maats die elkaar blindelings aan voelen.
Na vier ronden kwam als grote winnaar Dick v.d. Velden uit de bus, hij scoorde 5.613 punten over 4 rondes.
Daarna onze eigen Enrico Boogaard met 5446 punten en als derde is geëindigd Ferry Ebbens met 5409 punten.
Na de winnaars kreeg Nel Breeveld de poedelprijs met 3110 punten.
Al met al was het wederom een zeer geslaagde klaverjasavond waar met plezier op terug gekeken kan worden.
Na afloop een dankwoord van Jannie voor de vrijwilligers en de sponsor voor de versnaperingen.
Jannie en Koos natuurlijk ook ontzettend bedankt en we hopen dat jullie volgend jaar weer zo een geslaagde avond willen organiseren.