VIERDE KLASSE A  - In de vierde klasse A kende koploper Zeelandia Middelburg zaterdag een uitstekende middag. Zelf wonnen de Middelburgers met 1-6 bij Spui en daardoor liep het uit op de naaste achtervolgers.

Vlissingen en MZVC speelden met 1-1 gelijk en ook SKNWK kwam niet verder dan een 2-2-gelijkspel. FC De Westhoek boekte een 4-1-overwinning op Colijnsplaatse Boys en Brouwershaven was met 3-1 te sterk voor Jong Ambon. WIK’57 versloeg Cadzand met 1-0.

FC De Westhoek-Colijnsplaatse Boys 4-1: De wedstrijd was nog maar net begonnen of de goalgetter van Colijnsplaatse Boys had de bal al in het netje liggen. Koen van Os mikte na twee minuten alweer zijn negentiende treffer van het seizoen raak. FC De Westhoek speelde voor de thee slecht en Job Nuijens kreeg nog een grote kans op de 0-2. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. ‘Colijn’ speelde slecht en zakte in. De thuisploeg herpakte zich en in het laatste kwart van de wedstrijd besliste de Schouwse formatie het. Gijs van Duijvenbode zorgde voor de gelijkmaker en hierna maakte Mark de Feiter de 2-1 en 3-1. Owen Monster bepaalde de eindstand op 4-1.

Bron: PZC 15-02-2020