Afgelopen Zaterdag mochten de mannen van 13.1 aan de bak in de uitwedstrijd tegen
Aardenburg/Sluis na een wereld reis van bijna 100 km kwamen we aan in een stormachtig Zeeuws Vlaanderen.
De eerste helft volle bak wind mee dus logisch dat het spel zich vooral op de helft van tegenstander afspeelde. Zoals verwacht was de scheidsrechter ligt in het voordeel van de thuisploeg zo kreeg Jason Schot een officiële waarschuwing werd Jason Tak in de 16 werkelijk getorpedeerd en Quinten afgevlagd voor buitenspel terwijl hij 5 meter van eigen helft starten.
Enfin niet zeuren voetballen na een prima voorzet van Quinten was Tom er a la de kippen bij om na 20 minuten de 0-1 binnen te werken prima goal na een dito aanval.
Nog geen 5 minuten later schilderde Jason Schot een vrije trap prachtig in de kruising en nog voor rust tilde Lukas de score naar 0-3.

2De helft tegen een stormachtig wind in begon wat ongelukkig een afstand schot werd door onze doelman wat ongelukkig in eigen doel gewerkt 1-3.
De mannen herpakte zich geweldig achterin met Tobias en Jasper op de back en Yuri met de grote regisseur Julian achterin .
Halverwege stak Jason S zijn naamgenoot Jason T weg zijn inzet werd gekeerd maar wederom was Tom er als eerste bij om 1-4 binnen te tikken.
Quinten bepaalde de eindstand met 2 identieke goals 2 counters en 1 op 1 met de keeper op 1-6

Een prima pot en een meer dan verdiende zege
Na 3 wedstrijden staan we 4de met 5 punten volgende week weer dit voor elkaar opbrengen mannen.

Dit is een goed stel hoor!