Op deze mooie zaterdagochtend mochten we de wei in tegen de meiden uit Serooskerke, Veere, Vrouwenpolder en omstreken.
Na de wedstrijd van vorige week waarin we gelijk speelden tegen het met enkele oudere meiden opgeleukte team van RCS moesten we nu proberen te winnen om zo een rondje verder te gaan in de beker.
De 10 jarige meiden Suyin en Fay trainen tegenwoordig op maandag met ons mee zodat ze een beetje kunnen wennen aan het oudere meiden voetbal.
Als we een speler tekort komen zal één van deze meiden bij ons aansluiten en dit keer was het de beurt aan Fay. Ook was Romy gelukkig weer bereid om mee te doen. Dankjewel!
Voor de wedstrijd bleek dat onze tegenstander niet genoeg meiden had weten te mobiliseren en dat ze met een speler te weinig in Scharendijke zouden aanvangen.
Na het zien van de warming up en het begin van de wedstrijd hadden we al snel door dat het niet makkelijk zou worden vandaag.
Seroos had de beschikking over grote, sterke meiden die duidelijk al eens vaker een balletje hadden getrapt.
Na zo’n 10 minuten viel Sophie uit met alweer haar kaak uit de kom. Beterschap Sophie!
Na enkele kansen gemist te hebben weten we voor de rust toch 2 keer te scoren.
Maar kort na de rust krijgen we een goal tegen en gaan de gedachten weer naar vorige week, gelukkig onterecht, want we weten snel de 3de en 4de goal te maken.
Na het eindsignaal van de voortreffelijk leidende scheidsrechter (die de tegenstander bij het zien van het blauw-zwarte tenue steevast SKNWK noemde😉) konden we ons op gaan maken voor minimaal één extra wedstrijd in de beker.
Volgende week wacht ons de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen Kloetinge.
Deze ploeg heeft ook zijn 3 bekerwedstrijden gewonnen en zal er zeker op gebrand zijn om de competitie goed te beginnen!
Als u een leuke spannende wedstrijd wilt zien dan bent u komende zaterdag van harte welkom om 11.00 uur op Scharendijke!
De meiden zullen het leuk vinden als u ze aan komt moedigen!