Wederom een prachtige zonnige zaterdagmorgen in september.
Bij aankomst in Scharendijke stonden de meiden al achter het hek te wachten om een glimp op te vangen van de tegenstander die ook haar 3 bekerwedstrijden had gewonnen.
We hadden ons goed ingelezen en op de site van Kloetinge stonden termen als ‘tikkie takka”, goed voetbal, veel goals en de positiviteit straalde van de stukjes af.

Met dit in ons achterhoofd begonnen we in onze vaste opstelling aan de wedstrijd en na zo’n 5 minuten was het wel duidelijk hoe deze zou gaan verlopen.
Ons één-vrouws destructiebedrijf in de spits had er al snel een paar inliggen en ik had het idee dat de tegenstander een beetje schrok van een meisje dat zelfs durfde te koppen.
Misschien kwam dit ook door het leeftijdsverschil want de gemiddelde leeftijd bij Kloetinge was denk ik een paar maandjes lager dan onze 11,667.
Er vielen dus al snel wat doelpunten, de duels werden gewonnen, het team “stond” goed en de in groten getale aanwezige supporters kregen in het begin van de wedstrijd zeker waar voor hun geld.
In de loop van de 1ste helft, na wat wisselingen bij De Westhoek, kwamen de meiden van Kloetinge wat beter in hun spel, vooral door de nummer 9 en de nummer 4 (de kleinste van het veld).
We bleven echter regelmatig scoren en de stand bij rust was zelfs 7-1 voor onze terriërs!

Over de 2de helft kunnen we kort zijn, veel positiewisselingen, er waren wat pijntjes, we maakten er nog één en verder leek het eigenlijk nergens naar!

Leuk was wel dat Sophie ons aan kwam moedigen, heel stoer na 18 keer haar kaak uit de kom en met de nodige pijnstilling. Nogmaals beterschap Sophie en hopelijk tot snel!

Volgende week wacht ons de 2de competitiewedstrijd, uit tegen het sterke NOAD’67.
Deze ploeg won ook haar 3 bekerwedstrijden en 1ste competitiewedstrijd dus onze meiden zullen vol aan de bak moeten om de 3 punten mee naar huis te kunnen nemen.
U bent natuurlijk weer van harte welkom, de wedstrijd begint om 11.30 in Sint-Philipsland!

Verslag Kloetinge MO13-3: klik hier.