Het is mooi om te zien hoe alle vrijwilligers allemaal bezig zijn met hun teams en het is nog mooier om te zien dat de jeugd in grote getale komt trainen. Dit laat zien dat het met de sfeer bij fc de Westhoek wel goed zit. Dit uiteraard tot het genoegen van het jeugdbestuur. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met alle vrijwilligers op en naast het veld op beide locaties!

Positief is ook de inbreng van de trainer van het 1ste elftal van FC De Westhoek. Elke week traint hij een jeugdteam. Leuk voor die gasten, maar zeker ook leuk én leerzaam voor de trainers. Vandaag had hij mijn team voor de tweede keer onder zijn hoede en het was, wederom, een geslaagde training. Die gasten vinden het leuk om door Henk getraind te worden en Henk heeft er ook zichtbaar plezier in. Ook de andere teams en trainers zijn erg enthousiast, dus er is sprake van een win-win situatie!

Nog even een huishoudelijke mededeling; lege flessen kunnen in kleedkamer 2 gezet worden. Er staat al aardig wat, dus als we langs de deuren kunnen voor de flessenactie hebben we al een mooi beginnetje!

Leon Bakker