Eerste doelpunt
Kort na het begin werd een doelpoging van de Waalwijkers nog onderschept, maar na vijf minuten stond Roda JC met 0-1 achter door een doelpunt van Iliass Bel Hassani. Met een loeihard schot knalde hij de bal buiten bereik van doelman Rody de Boer in de verre bovenhoek.
Na ruim een kwartier kreeg Patrick Pflücke de kans gelijk te maken, maar zijn uithaal ging voorlangs het RKC-doel.

Voorsprong verdubbeld
Halverwege de eerste helft verdubbelde Ahmed Touba de voorsprong van RKC nadat Richard van der Venne een hoekschop doortikte en de Algerijn de bal binnentikte.
De Roda-aanval was machteloos. Pflücke probeerde het op de rand van het strafschopgebied, maar Niek Vosebelt stond in de baan van het schot. Kort daarna kwam RKC met 0-3 voor door Richard van der Venne, die balverlies van Benjamin Bouchouari met een treffer afstrafte.
Serrarens scoort
Roda JC begon in een sterk gewijzigde samenstelling aan het tweede deel van de wedstrijd. Na een uur spelen ontkwamen de Kerkradenaren aan een grotere achterstand toen een schot van Van der Venne maar net geblokt kon worden en twee RKC'ers een teenlengte te kort kwamen om een voorzet van Bel Hassani binnen te tikken. Even later deed Roda JC dan toch iets terug toen Fabian Serrarens een assist van Amir Absalem tegen de touwen schoot: 1-3.


Leeg doel
In het staartje van de wedstrijd moest Rody de Boer de bal voor de vierde keer uit zijn doel halen. Morad El Haddouti ging alleen op de Kerkraadse goalie af, knalde de bal op de lat, waarna Finn Stokkers de bal in een leeg doel kon koppen.


Krul Pflücke
Kort na die treffer moest ook Etiënne Vaesen de bal uit het net vissen. Invaller Fabio Sposito en Fabian Serrarens zetten druk op de RKC-verdediging, waarna Patrick Pflücke de bal in het Waalwijkse doel krulde en de eindstand op 2-4 bepaalde.
Voor de start van de competitie in de Keuken Kampioen Divisie komen de Kerkradenaren nog een keer in een oefenwedstrijd in actie tegen een nu nog onbekende tegenstander.

Bron: Limburg.nl