Voetbaltrainingskampen
We zijn weer voorzichtig van start gegaan met voetbaltrainingskampen/oefenwedstrijden van betaald voetbalverenigingen uit binnen- en buitenland. Helaas konden de wedstrijden maar mondjesmaat bezocht worden, we hopen dat het volgend jaar anders is. De contacten zijn in ieder geval weer verstevigd en dat is goed voor 2022. Ook willen we onze dank uitspreken aan Leendert Rademaker, die met een groepje vrijwilligers, door niet aflatende inzet het allemaal gerealiseerd heeft.

In memoriam
Zoals de meest van jullie wel weten is in juli is Jerry Monkau ons ontvallen na een slopende ziekte. Jerry was jarenlang zeer betrokken bij FC de Westhoek als trainer, elftalleider en vrijwilliger voor andere activiteiten. Hij was altijd op de velden van de club aanwezig, zowel binnen Zeeland alsook daarbuiten.
Ter nagedachtenis aan Jerry willen we onze dank betuigen door een “In Memorial voetbaltoernooi Jerry Monkau Bokaal” 7vs7 te organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF kankerfonds.
Op Zondag 22 augustus vindt dit plaats op Sportpark van Zuijen, leliëndaleweg te Burgh Haamstede vanaf 12.00uur en het zal worden opgeluisterd met Surinaams-eten en Surinaamse-muziek. De toegang is gratis.
Het doel van dit toernooi is om geld op te halen namens Jerry die aan deze verschrikkelijke ziekte is overleden. Er is online de mogelijkheid om donaties te doen op de actiepagina van het KWF: “Benefiet toernooi Jerry Monkau Bokaal” maar ook op de dag zelf zal er een donatie box klaar staan voor een bijdrage aan het KWF Fonds. Er hebben zich teams inschreven uit Rotterdam, Schiedam, Burgh-Haamstede, Renesse en Scharendijke. Namens de hele FC de Westhoek is iedereen van harte welkom. Het is een initiatief van een speler van de eerste selectie.
Bedankt en tot zondag 22 augustus!

 

Met vriendelijke groet en tot een volgende keer.
Het bestuur van FC de Westhoek’20