De zomerstop loopt op z'n einde en dit betekent dat de bal weer gaat rollen. Als jeugdbestuur zijn we blij dat voor bijna alle elftallen trainers en begeleiders klaar staan, die weer hun uiterste best gaan doen voor onze meiden en jongens. Alleen voor de JO-07 en JO-09/2 zoeken we nog enthousiaste begeleiders en trainers. Mike Steehouwer is hier druk mee bezig, maar hoe leuk zou het niet zijn als leden/ouders zichzelf eens aanmelden om wat voor de vereniging te betekenen! Het kost je wat tijd, maar je krijgt er heel wat voor terug...

Dit seizoen zullen er weer genoeg aktiviteiten zijn, onder de bezielende leiding van Josephine Schot. Ook de breedtesport zal hier weer bij betrokken worden.

In september is de aftrap van de grote clubactie, een mooie manier om te zorgen dat er financiële ondersteuning komt voor onze club in deze moeilijke coronatijden.

Ook zullen er in het jeugdbestuur veranderingen plaats gaan vinden. Door veranderde werkomstandigheden, maar ook het besef dat er op bestuurlijk nivo eens een echte, frisse wind moet gaan waaien hebben Mike en ik besloten per 31 december a.s onze taken neer te leggen. Het wordt tijd dat er nieuwe mensen opstaan met nieuwe ideeën, die de passie en inzet hebben om de jeugdtak van de Westhoek naar een hoger plan te trekken. Ook hier zou het mooi zijn als enthousiaste mensen zich aan zouden melden voor de functies van jeugdvoorzitter en jeugdcoördinator. Vanzelfsprekend blijven Mike en ik ons voor 100% inzetten tot 31-12.

Als jeugdbestuur wensen we iedereen veel plezier bij het beoefenen/begeleiden/trainen en bekijken van de leukste sport die er is!

Met vriendelijke groet, Leon Bakker