Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook FC De Westhoek. De leden van FC DE Westhoek zetten zich dit jaar in voor voornamelijk nieuwe dugouts.

Extra inkomsten hard nodig
Onze clubcoördinator Willie de Meij: "Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor extra dugouts". De oude zijn ontzettend versleten en het lukt ons al jaren niet om het financieel plaatje rond te krijgen. De investering is namelijk enorm, zo rond de € 10.000,-. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Vorig jaar lukte het FC De Westhoek om maar liefst € 2099,44 op te halen.

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl