Op een mooie en warme zaterdagmiddag gingen we dan ook met een goed gezelschap richting Colijnsplaat. Na een gelijk opgaand begin van de wedstrijd, werden we in de loop van de eerste helft iets beter en gevaarlijker. Na een diepe bal ontving Roald deze halverwege de helft van de tegenstander en ging richting de 16. Vlak voor de zestien meterlijn haalde hij uit en via een verdediger veranderde zijn schot dusdanig van richting dat de keeper kansloos was en de bal in het doel verdween. Daarna bleven we sterker en kregen we ook verschillende mogelijkheden om verder uit te lopen, maar helaas zonder resultaat. Vlak voor rust werd Bredan via een diepe bal van Thomas achter de verdediging alleen richting de keeper gestuurd. Hij bleef rustig en tekende de 0-2 ruststand aan. Helaas moest vlak voor rust Thomas nog geblesseerd uitvallen.
Na rust, met Clement voor AIi als voorstopper voor Ronald, gingen we in de tweede gewoon door waar we de eerste helft gebleven waren. Met goed voetbal en het achterin dicht houden gingen we op zoek naar een volgende treffer. Deze kwam er ook en opnieuw door Bredan, vrijstaand bij de tweede paal tikte hij rustig de bal achter de keeper.
Door een waardeloze te zachte terugspeelbal bracht Clement Chris dusdanig in de problemen dat hij de bal alleen nog tegen een tegenstander aan kon schieten, waarna deze voor het lege doel terecht kwam, en hun spits de bal probleemloos binnen kon schieten. Gelukkig bracht ons dit niet van de wijs, en vlak hierna bracht Jasper met een frommelgoal de marge weer op 3, Ook daarna bleven we beter en gevaarlijker en vooral Roy zorgde voor veel diepgang op de rechtshalf. Een kwartier voor tijd kreeg Jasper de bal net over de middellijn voor z'n voeten en op zo'n 35 meter van het doel besloot hij de bal maar, met een fraaie boog, over de te ver voor zijn doel staande keeper te schieten (maar misschien vond hij het ook nog wel te ver lopen) om zo de 1-5 aan te tekenen. Daarna kreeg Jaap nog een kleine mogelijkheid. Nadat Ronald bij de tweede paal de bal keurig terug legde richting de vijf meter lijn, besloot Jaap vol uit te halen, helaas verdween zijn bal richting De Zeelandbrug (waarschijnlijk zijn ze deze bal nu nog aan het zoeken). Toen vond Rick W. het tijd om toch maar eens naar de kant te gaan om te wisselen. Ruim een uur lang had hij lopen sleuren en werken als mid mid en had al verschillende keren voor pampus om de grond gelegen of met beide handen op z'n knieën staan uitrusten. Door een misverstand tussen Chris en François, werd het jammer genoeg 5 minuten voor tijd nog 2-5. Daarna werd er door de scheidsrechter (overigens zeer terecht) een eigen doelpunt van Ali afgekeurd, waardoor even later de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen was.
Wel een beetje jammer dat er via de 4e app van onze teamgenoten, die niet aanwezig konden zijn, dan een flauwe opmerking komt. Nadat we namelijk hadden aangegeven dat we met 2-5 hadden gewonnen, was de melding; dan waren die andere wel heel slecht!
Aangezien ook ons eerste elftal deze middag de zege pakte in Colijnsplaat, gingen we dus met 6 punten terug richting huis. Mannen van het derde, nogmaals bedankt voor jullie inzet deze middag. Volgende week kunt u ons allemaal om 14.30 uur in actie zien om de thuiswedstrijd op sportpark ¨Van Zuyen¨ tegen Wolfaartsdijk 3.