Op zaterdag 18 september is de Grote Clubactie van start gegaan. Meer dan 300.000 enthousiaste leden zijn begonnen met de verkoop van loten voor hun club. En met succes! Het is een vliegende start geweest! Nu al zijn er meer dan een half miljoen loten online verkocht, een stijging van maar liefst 50% ten opzichte van vorig jaar. Dat is veelbelovend. Jullie als lotenverkopers hebben allemaal een mail ontvangen met de mogelijkheid om jullie eigen online verkoop omgeving aan te maken. Hierdoor kun je nog veel makkelijker loten verkopen via, whatsapp, facebook, email, enzovoort.

Verdien badges, bekijk je eigen lotenmeter, doe mee met winacties en nog veel meer!
Tijdens de actie kun jij als verkoper straks inloggen op je eigen online verkooppagina. Hier zie je jouw eigen lotenmeter, kun je badges verdienen, de stand in het team bekijken en zijn er verschillende video’s met tips en tricks.

Door de persoonlijke op de link te klikken in je e-mail kom je op jouw verkooppagina. Deze e-mail is aangemaakt door onze vereniging. 

ijdens de Clubactie kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Op deze verkooppagina zie je jouw online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden. Ook vind je hier verschillende filmpjes met tips en tricks.

Nadat je bent ingelogd heb je:

Een eigen lotenmeter
Vul je persoonlijke lotendoel in en ga aan de slag.

Je ziet direct hoeveel loten je online hebt verkocht. Heb je ook loten verkocht via de formulieren in jouw boekje? Geen probleem. Deze kun je hier zelf toevoegen. Is jouw e-mailadres gekoppeld? Dan krijg je bij elk verkocht lot een melding. Heeft jouw vereniging dit niet gedaan, geen probleem dan kun je eenvoudig zelf je eigen e-mailadres (of dat van je ouders) toevoegen.
Zo zie je hoeveel loten je in totaal hebt verkocht én kun je direct je pagina delen om je lotenverkoop een boost te geven.

Badges die je kunt verdienen
Je eerste lot verkocht? Super, dan heb jij je 1e badge al binnen.

Je kun badges verdienen door loten te verkopen maar ook door bijvoorbeeld je persoonlijk verkooppagina te delen. Nieuwsgierig hoe je alle badges kunt verdienen? Log in en bekijk ze allemaal

Toegang tot de tussenstand, tips en winacties. Sta je al in de top 3 van beste lotenverkopers van je team?

Bekijk hier de tussenstand in jouw team en je vereniging.
Nog beter worden? Lees dan alle tips en tricks en behaal jouw lotendoel
Ook de prijzen die je kunt winnen met loten verkopen zie je hier. Je hebt in je eigen online omgeving namelijk direct toegang tot alle winacties, zoals de kids-verkoopwedstrijd, teamprijzen en de ‘hoe verkoop jij loten’ winactie.