Iedere woensdag- en donderdagmorgen kun je de 55+ wandelgroepen in en rondom Burgh-Haamstede tegenkomen. Zij wandelen al pratend zo rond de 5 km, om daarna de wandeling met een kop koffie of thee af te sluiten.
Afgelopen donderdag was het, op initiatief van Ieske, net even anders. Met de auto’s reden wij naar de parkeerplaats bij kasteel Westhove in Oostkapelle om vandaar uit te starten.
Na een klein stukje park en bos liepen wij door de duinen richting Domburg. De prachtige vergezichten waren verrassend, zelfs de in Burgh geboren wandelaars hadden dit pad nog nooit gelopen. Met de wind door onze haren kwamen wij, na iets meer dan 2 km lopen, aan bij de watertoren van Domburg. Op naar de koffie met voor sommige iets lekkers erbij. De etalages lonkten, maar we gingen wandelen en niet shoppen. Met enige moeite hadden wij iedereen weer bij elkaar voor de terugtocht. 
Via prachtige bospaden kwamen wij na ruim 5 km gelopen te hebben weer terug op de parkeerplaats. Iedereen had genoten van de wandeling.
Wil jij ook een keer meelopen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.