,,We moeten niet teveel gaan missen”, riep Duiveland-trainer Rohan de Geus vorige week voor aanvang van de competitie, doelend op de smalle selectie.

Een week later zit de coach van de Oosterlandse derdeklasser, dat vorige week met 0-2 bij Noad’67 won, al met de gebakken peren voor de ontmoeting tegen Tholense Boys. Zaterdag 2 oktober zijn Donny van Dongen, Ian Roks, Ronald Zwager, Jelmer Stouten (allen blessures) en Justin van Noord (werk) er niet bij. Thijs Rentier is nog een twijfelgeval.
Tweedeklasser Bruse Boys, dat op de eerste speeldag bij De Meeuwen een 0-2-voorsprong uit handen gaf, kan tegen Serooskerke alleen geen beroep doen op Rob den Engelsman. Bij poulegenoot MZC’11, begonnen met een 3-0-zege op Arnemuiden, ontbreekt Mauro de Jonge en moet Rody Vermue opnieuw onder het mes voor zijn geopereerde schouder. Wanneer is nog niet bekend.
Vierdeklasser SKNWK is zaterdag compleet voor het treffen met FC De Westhoek’20 in Burgh-Haamstede. WIK’57 speelt zonder Ian van der Wekken thuis tegen SPS en Brouwershaven gaat de strijd aan met Rillandia zonder Francois Marteijn (familieweekend) en mogelijk Skip Reijnen.

Bron:Wereldregio 01-1-2021