Na een prima aanval via Rick W en Cees kwam de bal in de 16 bij Jaap, echter zijn schot was helaas recht op de keeper. Evenals de kans die Rick W kreeg, na een bekeken overstapje van Cees. Ook hij schot slap in en recht op de keeper af. Halverwege de eerste helft moest Jos geblesseerd uitvallen, dus zaten we nu zonder wissel met smart te wachten op de jongens van onder 17. Na een paar prima reddingen van Chris, kwamen we na een half uur dan toch terecht op 1-1. Robert kreeg net buiten de zestien de bal en besloot maar om te schieten. De keeper stond aan de grond genageld en de bal verdween rechts van hem in het doel. Echter een minuut voor rust werd een aanval van ons, via een aantal ongelukkige klutsballen, afgeslagen en kwam Z.S.C. er met veel mensen uit (terwijl onze aanvallers en middenvelders voorin bleven hangen) waardoor hun spits door onze verdediging kon snellen, Chris kon omspelen en de 2-1 ruststand aan kon tekenen.
Gelukkig waren de jongens van onder 17 inmiddels gearriveerd en zij werden dan ook alle 3 aan het begin van de tweede helft ingezet. We begonnen deze tweede helft ook prima en zette Z.S.C, vast, echter de kleine mogelijkheden die we kregen waren jammer genoeg niet aan ons besteed. In plaats van de gelijkmaker, maakte Z.S.C. binnen een paar minuten 2 doelpunten, waardoor het wel heel moeilijk werd om alsnog resultaat te halen. Waarschijnlijk had de scheidsrechter een vuiltje in z´n oog. Want er werd ons daarna in een aantal situaties een penalty onthouden. Twee keer een duidelijk handsbal (Brian wilde vlak voor de doellijn uithalen, maar een verdediger sloeg de bal met z´n hand voor zijn voeten weg en even later werd de bal voor de doellijn overduidelijk met de arm weg gehaald) en eenmaal werd Jaap binnen de 16 (net voordat hij verwoestend uit wilde halen) aan zijn shirt achterover getrokken. Ook diverse stevige overtredingen werden niet helemaal juist beoordeeld. Ondertussen was Dennis ook binnen de lijnen gekomen, zodat hij nog een goed kwartier samen met zijn zoon Oscar op het veld stond (dat is toch geweldig voor een vader, om samen met je zoon in 1 team te kunnen voetballen). Vlak voor tijd werd Chris helaas nog een keer geklopt na een onhoudbaar schot vanaf de 16 meterlijn. Eindstand 5-1.
Al met al een teleurstellende middag. Jongens van onder 17 hartelijk dank voor jullie inzet. Hopelijk dat het volgende week, in onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen medekoploper Bruse Boys 3, beter gaat. We zien graag veel supporters langs de lijn vanaf 14.30 uur op ons sportpark “Van Zuyen”.