Na een paar minuten werd wel duidelijk dat Bruse Boys veel beter was dan wij (het percentage balbezit over de hele wedstrijd was ongeveer 25% om 75%). Echter grote kansen werden niet gecreëerd. Dit kwam natuurlijk mede door onze nieuwe betrouwbare laatste man Koss. Die speelde namelijk als een groot strateeg achter zijn laatste lijn. Na zo´n 20 minuten werd hun rechtsbuiten via een steekpass de diepte ingestuurd, maar door goed en tijdig uitkomen van Chris werd het deze speler dusdanig moeilijk gemaakt dat hij de bal alleen nog over Chris kon schieten, waardoor deze bal via de lat weer terug in het veld kwam. Halverwege werd het dan helaas alsnog 0-1. Een schot van net buiten de 16 glipte jammer genoeg door de vingers van Chris in het doel. Met deze tussenstand gingen we ook de rust in.
In de tweede helft bleek wel dat Bruse Boys aanzienlijk fitter was dan ons. Ze bleven aanvallen en kregen ook diverse kansen, echter zonder resultaat. Nadat ze toch de 0-2 op het bord schoten, ging Koss naar de kant en kwam Clement in het veld. Helaas zette dat niet heel veel zoden aan de dijk want Bruse Boys bleef aanzienlijk sterker en bleef volop aanvallen. Nadat de scheidsrechter (Jos floot overigens een prima wedstrijd), tijdens onze enige corner, helaas een penalty moment voor ons gemist had, was de wedstrijd met 2 doelpunten binnen 2 minuten jammer genoeg alsnog definitief beslist (0-4). Bruse Boys bleef daarna stug aanvallen, maar meer dan ongeveer 25 achter ballen (over en naast) kwam het er niet van.
Heel jammer van het verlies, maar in de derde helft kwamen we gelukkig (mede door het aantal spelers wat jarig was geweest) voldoend aan ons drank niveau. In deze derde helft was ook Peter weer eens een keer van partij. Misschien dat we binnenkort ook weer van zijn spel kunnen gaan genieten.
Al met al opnieuw een teleurstellende middag. Hopelijk dat het volgende week, in onze volgende thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Wolfaartsdijk 3, beter gaat. We zien u allen graag langs de lijn vanaf 14.30 uur.