Nieuwe Secretaris: Mariska den Hartog

Veel van jullie zullen mijn naam kennen uit Burgh-Haamstede, waar ik woon, of uit een van de uitgaves zoals de PZC en de Badkoerier waarvoor ik als freelance journalist werk. Verder heb ik diverse commerciële opdrachtgevers waar ik allerlei soorten teksten voor schrijf.

Na het oproepje van afgelopen najaar dat er hulp nodig was bij FC de Westhoek’20, heb ik besloten me aan te melden als secretaris voor het bestuur. Mijn dochter Isabel speelt in de MO15 en mijn zoon Julian in de JO9-1. Dat doen ze met veel plezier en dat willen we natuurlijk zo houden. Als we allemaal ons steentje bijdragen aan de vereniging, dan zal dat vast lukken.

De komende tijd ga ik me uiteraard verdiepen in bestuurszaken, maar daarnaast wil ik ook graag helpen bij dingen op communicatiegebied zoals de website en social media. En tot slot is het heel belangrijk dat we de sponsorcommissie nieuw leven inblazen. Maar dat kun je niet in je eentje. Bij deze maak ik dan ook graag van de gelegenheid gebruik; wie wil ons/mij hierbij helpen? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes,
Mariska

Nieuwe Penningmeester:

Mijn naam is Martijn Spaans, 38 jaar oud, van origine Scheveninger maar inmiddels alweer 2 jaar wonend in het mooie Zierikzee.
In het dagelijks leven werk ik op een accountantskantoor in Den Haag.
Met mijn 18 jaar ervaring op dat accountantskantoor en met de vacature van een penningmeester heb ik mij gemeld bij het bestuur om die functie invulling te geven.

Naast mijn werk heb ik als grote hobby muziek maken als drummer.
Sinds het afgelopen seizoen is onze dochter Elin actief voor de Westhoek in het team MO15.
Na een jaar gevoetbald te hebben bij MZC, waar ze het niet naar haar zin had, is ze helemaal opgebloeid bij de Westhoek.

Ik hoop dat ik met mijn kennis en ervaring de Westhoek van dienst kan zijn. Mijn email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuwe Jeugdvoorzitter:

Afgelopen maand kreeg ik de vraag of ik wilde toetreden tot het bestuur van FC De Westhoek’20.

Leon, Mike en Joost hebben aangeven zich terug te trekken uit het bestuur. Via deze weg wil ik ze dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet, en hoop in de toekomst ook nog eens een beroep op ze te mogen doen.

Na wikken en wegen heb ik toch besloten om dit te aanvaarden en word ik vanaf 01-01-2022 de nieuwe voorzitter van de Jeugd.

Vanaf begin 2021 wonen wij op Scharendijke, hiervoor heb ik mijn hele leven in Brouwershaven gewoond. Zelf ben ik jarenlang als zelfstandige werkzaam geweest in de ICT. Daarna heb ik als ZZP-er geprobeerd Delta/Deltafiber naar een hoger platform te tillen met mijn kennis en expertise. Op dit moment heb ik een nieuwe invulling gevonden bij Teletronika, waar we momenteel Glasvezel aan het uitrollen zijn in Zundert voor E-fiber.

Mijn thuisfront bestaat uit mijn vrouw Annyck en 3 kinderen, Dennis (13 jaar), Jeffrey en Lennard (beide 11 jaar). Mijn kleine mannen voetballen al enkele jaren bij de FC De Westhoek. Dennis speelt nu in de JO14 en de andere 2 kleine mannen voetballen in de JO13.

Zelf ben ik van nature geen voetballer, maar vindt het wel leuk dat mijn kinderen het spelletje wel geweldig vinden, er zijn dan ook weinig trainingen en wedstrijden die overgeslagen worden. En papa staat natuurlijk naast het veld. Het zou leuk zijn als we een nog hechtere club kunnen vormen. Iets waar we met z’n allen plezier aan kunnen beleven. Dit vergt natuurlijk wel tijd en inspanning van velen. Maar ik ben er van overtuigd, dat wanneer iedereen zich inzet, we verder naar elkaar groeien. Het club gevoel houd dan ook niet op bij het voetbalveld, maar ook daar buiten speelt het een rol. Bijvoorbeeld een gezellige doe dag voor de Jeugd, een leuk feestje of eens een keer uit eten met het team. Om dit te bewerkstelligen, hebben we nog wel enkele enthousiaste bestuursleden bij de jeugd nodig. Wil je ons team komen versterken, dan hoor ik dit graag. Ik hoop iedereen binnenkort te mogen begroeten op het voetbalveld. Zijn er problemen of vragen? Klopt gerust bij mij aan, mijn email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijke groet,

Sjaak Hanse

Een mooie dag!