Binnen korte termijn was wel duidelijk dat het die middag een zware wedstrijd zou gaan worden. SKNWK zocht volop, voornamelijk via rechts, de aanval en binnen een kwartier kregen ze voldoende kansen om de score te openen. Maar door uitstekend keeperswerk van Patrick en prutswerk van de spitsen, hielden we het nog op 0-0. Via Robert dachten we op voorsprong te komen, Damian speelde Davey in de diepte aan die de bal keurig breed legde en door Robert binnengeschoten werd. Echter volgens de grensrechter van SKNWK zou Davey buitenspel hebben gestaan. Vanuit een corner, kwam SKNWK alsnog op een terechte voorsprong. Patrick kon de bal niet klemvast houden, waardoor deze simpel binnengetikt kon worden. Via een mooie aanval over verschillende schijven werd het vlot daarna al 2-0, waarna voor rust ook de 3-0 nog viel. Vlak voor het rustsignaal kwamen we toch nog bijna aan een doelpunt. Damian schot vanuit de draai van net buiten de zestien op doel, maar de keeper kon met z’n vingertoppen nog net redding brengen.

Met Cees in de tweede helft als spits en Clement als voorstopper voor laatste man Ronald, kwamen we iets beter in de wedstrijd, zonder echt grote kansen te creëren. Robert probeerde het nog via een aantal afstandsschoten (echter al deze ballen zijn ze nog steeds aan het zoeken, aangezien ze ook ruim over de ballenvanger verdwenen). Gedurende de wedstrijd kreeg ook SKNWK nog diverse honderd procent kansen, die echter vakkundig om zeep werden geholpen. Tijdens de hele wedstrijd waren er bij SKNWK diverse spelers die de beslissingen van de scheidrechter luidkeels betwistten en na opnieuw commentaar op de leiding omdat er, overigens terecht, geen penalty gegeven werd, besloot de scheidsrechter om vroegtijdig een einde aan de wedstrijd te maken.

Nu op naar zaterdag a.s. als we opnieuw een uitwedstrijd spelen. Nu naar Oosterland tegen Duiveland 3, de nummer twee van de ranglijst. Hopelijk kunnen we daar voor een stuntje zorgen.