Dat deze voorbereiding weinig goeds kon brengen werd al heel snel duidelijk. Op een droog en zeer hard hoofdveld in Oosterland hadden we vanaf het begin niets in te brengen. Dennis (die heel lang geen wedstrijd had gespeeld) kreeg samen met Damian voorin weinig tot geen fatsoenlijke ballen te verwerken. Ondanks dat waren alle doelpunten voor de rust (4 stuks) bijna alle cadeautjes van ons.

Onze enige kans op een doelpunt, was een penalty die we vlak voor rust kregen. Francois pakte gedecideerd de bal op om deze vanaf de stip binnen te schieten. Hij stuurde keurig de keeper de verkeerde kant op, maar schoot de bal ook aan de verkeerde kant van de paal naast.

Met Robert in de tweede helft op het middenveld werd het echter helaas niet veel beter. Binnen 10 minuten was de stand inmiddels 7-0. Mede wegens uitstekend keeperswerk van Patrick en onze fantastische conditie (want in het laatste kwartier geen tegendoelpunt meer) werd de eindstand 10-0. Dit ondanks zo’n 50 corners voor Duiveland en de 7 verschillende ballen waarmee we tijdens de wedstrijd gespeeld hebben.

Ondanks deze afslachting toch ook weer wel veel onzin meegemaakt tijdens en na de wedstrijd. Jos die bijvoorbeeld niet bij z’n bier kon (moest springen om deze te pakken) tijdens het douchen. Nu maar hopen dat we volgende week tijdens de thuiswedstrijd tegen WIK 3 beter voor de dag komen.