Na een half uur spelen, kreeg de keeper een schot van Thomas niet onder controle. De bal vloog omhoog en werd door Davey met enige moeite bij de eerste paal binnen gewerkt (1-1). Echter vlak na deze gelijkmaker kwamen we toch opnieuw op achterstand. De spits van WIK kreeg de bal binnen de zestien aangespeeld en schoot deze bij de tweede paal binnen. Inmiddels had Maurice (onder goedkeurend toezicht van zijn vader) zijn debuut binnen de lijnen gemaakt (Maurice welkom bij het leukste team van Nederland! ☺). Vlak voor rust kwam toch nog bijna de gelijkmaker. Damian werd op links diep gestuurd en legde de bal prima breed op Cees. Zijn schot werd echter met moeite door de keeper voor de doellijn tot corner verwerkt.

Ook in de tweede helft bleef Wik de betere en gevaarlijkere ploeg, zonder echter tot scoren te komen. Tot een kwartier voor tijd bleef de 1-2 stand dan ook op het scorebord. Maar binnen een paar minuten was de wedstrijd beslist door twee tegendoelpunten vlak achter elkaar. We gaven ons echter nog niet gewonnen en zo’n 10 minuten voor het einde bekroonde Maurice zijn debuut met een doelpunt. Een hoge voorzet vanaf links werd verkeerd ingeschat door de keeper, waardoor Maurice deze bij de tweede paal voor zijn voeten kreeg en keurig binnenschoot (2-4). Ook daarna bleven we de aanval zoeken, maar bleven we te onrustig en te slordig om nog echt gevaarlijk te worden. Eindstand derhalve 2-4.

Voor de wedstrijd had Robert het verzoek of het goed was als hij de tweede helft aan zou sluiten, op zich natuurlijk geen probleem. Alleen was hij blijkbaar vergeten dat wij al om 12.45 uur met de wedstrijd waren begonnen, want rond 15.15 uur kwam hij met zijn tas het sportpark op lopen ☺. Gelukkig kon hij nu wel gelijk aansluiten op het terras om een paar biertjes achterover te slaan.

Komende zaterdag spelen we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen (en nu wel om 14.30 uur) tegen Duiveland 3. Hiertegen hebben we nog iets goed te maken, na de flinke nederlaag tijdens de wedstrijd. Graag zien wij de trouwe supporters van F.C. De Westhoek weer langs de lijn staan.