De teams voor komend seizoen zijn zo ver mogelijk geselecteerd op basis van leeftijd met het doel om de spelers langer samen te laten voetballen. Daarnaast is onze vereniging op dit moment niet groot genoeg om te selecteren op niveau, dat zou juist averechts werken. Bij een aantal teams kwamen we behoorlijk ongelukkig uit. Te veel of te weinig spelers, waardoor we genoodzaakt waren om toch te gaan schuiven en af te wijken van de leeftijdsnormen van de KNVB.

Bij deze gevallen hebben we wel gekeken naar niveau van voetballen, maar ook naar de fysieke ontwikkeling van een speler. Voor sommige spelers zal het een teleurstelling zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit goed gaat komen en we er met elkaar een topseizoen van gaan maken.

Tot slot zijn we super blij en trots dat bijna alle jeugdelftallen voorzien zijn van trainers en begeleiders. Veel van de huidige trainers en begeleiders gaan volgend seizoen verder en hier zijn we ontzettend dankbaar en blij om. Jammer genoeg zijn we nog wel op zoek naar trainers/leiders voor de JO8, JO15 en JO18.

 

Jeugdindeling 2022-2023