In eerste instantie had Duiveland, wegens te weinig spelers, zich afgemeld voor deze wedstrijd. Echter zaterdagmiddag verschenen ze toch alsnog met 16 man. Na de forse nederlaag van enkele weken geleden tegen deze tegenstanders, waren we benieuwd wat het nu zou worden. Vanaf het begin was wel duidelijk dat Duiveland sterker was, maar mede dankzij goed keeperswerk van Patrick ,een prima acterende achterhoede (Jeroen blokte een heel hard schot zodanig, dat hij moeite had om daarna weer overeind te krabbelen ☺) en een bal op de paal bleef het heel lang 0-0. Pas vlak voor rust scoorden zij vanuit een corner via onderkant lat de 0-1 ruststand op het scorebord.

Met in de tweede helft Ronald als laatste man, Robert op het middenveld en Arjan als scheidsrechter, was het binnen een paar minuten al 0-3 geworden. Vlak daarna kwam ook Huib nog binnen de lijnen. Helaas blijf Duiveland veel sterker en tilden zij de stand naar 0-5. Daarna kreeg hun keeper wellicht medelijden met ons, wat het speelde van buiten zijn 16 metergebied de bal zo maar in de voeten van Huib, die dit cadeautje uitpakte en de bal over de keeper in het lege doel schoot (1-5). Vlak daarna moest Huib jammer genoeg geblesseerd uitvallen en kregen we, na een forse overtreding van Clement ook nog een penalty tegen, die onberispelijk binnen werd geschoten. Dat de eindstand op 1-7 uit kwam was slecht voor de statistiek.

Helaas was dit de laatste wedstrijd van Rick Werry in ons team. Daarom hebben we op het terras, onder het genot van diverse koude biertjes, en een geweldige speech van Ronald, afscheid van hem genomen. Rick nogmaals hartelijk dank voor al je inzet, gezelligheid, ongein e.d. de afgelopen jaren. Volgende week spelen we in ’s-Heer Arendskerke onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Hopelijk kunnen we het op een mooie manier afsluiten.