Na een goed uur rond de barbecue en de tap/bar was er inmiddels redelijk goed gegeten en gedronken, zodat iedereen inmiddels fit genoeg was om aan de quiz te beginnen. Met 25 serieuze, maar nog veel meer onnozele/flauwe vragen over ons afgelopen seizoen. Aangezien er hiermee een fantastische hoofd- en poedelprijs te winnen was, ging het er op het scherpst van de snede aan toe. Het waren vragen over hoogtepunten (3x de nul gehouden, gemiddeld 5 doelpunten per wedstrijd (dus de amusementswaarde van onze wedstrijden is enorm. Daarom staan er natuurlijk ook altijd zoveel toeschouwers bij ons langs de lijn ☺), maar ook over dieptepunten (een 10-0 nederlaag en op een bepaald moment in het seizoen maar liefst 9 langdurig geblesseerde spelers). Het werd een spannende strijd om de overwinning. Er waren maar liefst 5 spelers/teams met 17 juiste antwoorden en er was 1 speler die er 18 goed had. Inzake de poedelprijs was het heel duidelijk, deze winnaar of verliezer had slechts 4 correcte antwoorden. Robert ging als overwinnaar met de hoofdprijs aan de haal en de naam van de verliezer(-es) is verder niet belangrijk. Ook die ontving namelijk dezelfde prijs als de winnaar, dus eigenlijk was er helemaal geen verliezer(-es).

Na deze spannende quiz was het tijd om naar de Champions League finale te gaan kijken of gewoon verder te gaan met barbecueën, slap ouwehoeren, onzin vertellen, lallen/meezingen met de hits die DJ Koss, en later Robert draaiden, maar zeker ook nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer te drinken. Uiteindelijk bleken de laatsten rond 04.00 uur het licht uit te hebben gedaan, na een fantastische avond/nacht. De volgende middag nog even samen met een aantal spelers en Laura en Enrico het laatste opgeruimd en alle drank keurig afgerekend.

Iedereen ontzettend bedankt voor alle inzet, ongein, flauwekul, lachen en wat nog meer voor, tijdens en na de wedstrijden en trainingen dit seizoen. Het was een geweldig seizoen en hopelijk gaan we er het komende nieuwe seizoen allemaal weer wat moois van maken.

Ook alle spelers/leiders van anders teams (tweede, derde en JO17) bedankt voor alle hulp en inzet, zodat wij toch telkens op zaterdagmiddag met (meestal) voldoende spelers aan konden treden.