Het gaat deze avond niet alleen om het informeren, maar ook willen wij een dringend beroep op u doen. Zoals het er nu naar uitziet hebben we voor een aantal jeugdteams te weinig vrijwilligers om te trainen en te begeleiden. Dit gaat ten koste van het sportplezier van onze jeugdleden en dit zou erg spijtig zijn.
Eén van de belangrijkste kenmerken van een vereniging is dat leden de vereniging vrijwillig ondersteunen. FC De Westhoek prijst zich gelukkig met de huidige vrijwilligers die zich wekelijks voor de vereniging inzetten, maar toch komen we altijd handen tekort. Daarom vragen we ook om de hulp van ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Op deze avond willen we graag met jullie samen kijken naar oplossingen van de huidige tekorten.

Kortom, het zou meer dan wenselijk zijn dat zoveel mogelijk ouders/verzorgers aanwezig zijn zodat we de bezettingen rond kunnen krijgen.
Het jeugdbestuur en de vrijwilligers zijn van mening dat voetbalvereniging FC De Westhoek een vereniging is om trots op te zijn, dit willen we graag zo houden.
 
Namens het jeugdbestuur wensen wij alle leden van onze vereniging vele sportieve, gezellige en succesvolle voetbalseizoenen toe. Mocht je nog vragen of suggesties hebben neem dan contact op met het jeugdbestuur maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om donderdag 23 juni vragen te stellen. Graag tot ziens op 23 juni om 19:30 uur.
 
Succes en laat zien waar FC De Westhoek toe in staat is!!!

Met vriendelijke sportgroeten,
Ronald Braam, Jeugdvoorzitter