Vandaag zaterdag 16 juli 2016 lijkt weer een gewone zaterdag te worden. Op tijd op staan want op zaterdag moeten we tenslotte weer allemaal arbeid verrichten in en om het huis.
Het gras moet gemaaid worden, de heg geknipt, houtwerken zemen, oprit schoonspuiten, auto wassen. Natuurlijk een bolus bij de koffie en tussen de middag een paar luxe broodjes van de bakker. En zo snelt ook deze zaterdag weer voor bij en zal het snel weer zondag zijn. Die heerlijke zondag waarop je weer naar je schoonmoeder mag, om te horen wat we weer allemaal hebben laten liggen deze week. Had je dit niet eens kunnen schoonmaken, moest je niet....enzovoort.
Maar kijk eens goed in je agenda, wat staat er gepland vanavond om 18:30? Juist goed gezien, 18:30 uur sportpark "van Zuijen" waar de wedstrijd wordt gespeeld tussen FC Dordrecht en de Schouwse selectie. Gelukkig toch nog iets leuks vandaag. Op tijd eten en snel naar het sport park om onder het genot van een bakje koffie of pot bier te genieten van een leuke wedstrijd in de stralende zon.
Tot straks.

Activiteiten commissie.