Fysio For You biedt een unieke service aan in de vorm van een inloop spreek uur. Hierin kan via een diagnose worden bepaald waar je blessure vandaan komt en hoe deze het beste behandeld kan worden. Anniek van der Linden, fysiotherapeute, medische trainingen, manueel therapeut i.o, gaat dit verzorgen als vertegenwoordiging van Fysio For You.
Maak hier gebruik van en loop binnen bij Anniek in kleedkamer 1 en zorg dat je snel weer fit wordt in samenwerking met haar en Fysio For You.
Het is een hele mooie service die we zeker op de juiste manier kunnen doen slagen voor FC De Westhoek en Fysio For You.
Alle leden kunnen hier gebruik van maken, breedtesport, jeugd leden, senioren leden, enzovoort.
Iedere donderdag avond, reeds vanaf 6 oktober, inloopspreekuur van 19:00 - 20:00 uur.
Maak er gebruik van en zoek contact met Fysio for You via de website waar de contact gegevens staan.

Fysio For You is een moderne praktijk met vestigingen in Goes en Burgh-Haamstede. De therapeuten proberen samen met de cliënt tot een passende oplossing te komen voor uw lichamelijke klachten. Zij willen daarbij zo efficiënt mogelijk handelen en zoeken waar mogelijk de samenwerking met andere zorgverleners om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. De therapeuten bij Fysio For You behandelen volgens de laatste wetenschapelijke inzichten waardoor ze pluspraktijk zijn en tevens HKZ gecertificeerd.

Op de website, klik hier, vind u informatie over de specialisaties, aandoeningenen, medewerkers en lokatiesgegevens. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met een van de vestigingen.