Het nog puntloze MZC’11 moet het tegen Nieuw-Lekkerland met nog minder aanvalsimpulsen doen.

Voor het thuisduel met de nummer zeven uit de eerste klasse C zijn naast de nog steeds afwezigen Masoud Osmanie en Ramon Janson ook Rick Bevelander (knie) en Sofyan Azzagari (rug) geblesseerd.
In de tweede klasse E staat het duel tussen de koploper en de rode lantaarndrager op het programma. Oftewel Dauwendaele-Bruse Boys. De ploeg uit Bruinisse mist nog altijd Marc Bij de Vaate en Rudi van der Bijl. Daar komen voor het treffen met de Middelburgers, die vorige week voor de eerste maal wonnen in het seizoen 2016/2017, Jeroen Hoep en Johan Vroegindeweij (beiden vakantie) en Eric Duffener bij. Perry Potappel sluit na zijn knie-operatie weer aan.
In de derde klasse B treft SKNWK in Zwaluwe een bijna-evenknie. De twee ploegen staan qua cijfers gelijk op het aantal tegengoals na. Zwaluwe heeft er vijf minder. SKNWK doet het nog altijd zonder de geblesseerden Emiel Kuijten en Robbert Uijl. Stefan Vermeer gaat zijn eerste minuten in het tweede maken. Koploper Duiveland speelt in dezelfde klasse tegen Rillandia, dat evenveel punten uit een wedstrijd meer heeft. De Oosterlanders doen dat zonder de langdurig geblesseerden Leen IJzelenberg, Simon de Bruine en Mehari Marcos. Ook Wilmar van de Sande ontbreekt deze keer.
FC De Westhoek, dat vorige week aangenaam verraste met een 0-5-zege bij het toen nog ongeslagen Zeeland Sport, ontvangt DwO’15, de nummer laatst. Vanwege uiteenlopende blessures mist trainer Steven Seedo zeven spelers.
In de vierde klasse B gaat ZSC’62 zonder Jos Erades (blessure) en Don van Vliet (schorsing) naar laagvlieger Waarde en WIK’57-coach Jos Wesdorp moet voor de wedstrijd tegen Hansweertse Boys, nog altijd puntloos, enig puzzelwerk verrichten. Wilmar Berrevoets, Remco Theunisse, Dickenson Eekman (allen geblesseerd), Jeffrey van Kooten (werk) en Pim Boot (weekend weg) zijn er niet.

Bron: Wereldregio

vrijdag 14 oktober 2016