Vacatures bij locatie Burgh Haamstede:

Vrijwilligerscoördinator

Functie Vrijwilligerscoördinator:
Als vrijwilligerscoördinator assisteert u het bestuur en de verschillende commissies bij het omgaan met vrijwilligers en het werven, behouden en inzetten van vrijwilligers. U draagt bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van het vrijwilligersbeleid van de vereniging.

Organisatie
• Commissie: De vrijwilligerscoördinator is voorzitter van de vrijwilligerscommissie
• Ondersteuning:. Deze functie kan voor ondersteuning terecht bij het dagelijks bestuur

Taken
• Draagt de zorg voor een planmatige aanpak m.b.t. de werving van nieuwe vrijwilligers
• Inventariseren en publiceren van alle vacatures
• Stimuleert maatregelen om ondervertegenwoordigde doelgroepen aan te trekken voor een vrijwilligersfunctie
• Inventariseert de wensen, behoeften en motieven van vrijwilligers
• Ziet er op toe dat er bij de taakinvulling zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen, de behoeften en de motieven van de verschillende vrijwilligers
• Coördineert de introductie van (nieuwe) vrijwilligers in hun functie
• Stimuleert maatregelen die erop gericht zijn waardering voor de inzet van de vele vrijwilligers uit te drukken
• Organiseert een jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst
• Inventariseert de behoefte aan deskundigheidsbevordering voor de diverse vrijwilligers
• Schept kansen voor scholingsmogelijkheden
• Zorgt voor duidelijke afspraken met vrijwilligers
• Draagt zorg voor het schriftelijk vastleggen van de afspraken

Tijdsbesteding
Periode: Augustus - Juni
Piekmomenten: 1st e (voorbereiding volgend seizoen) en 3de kwartaal (begin nieuwe seizoen)
Aantal uren per week: 6 tot 8 uur
Communicatie met: Bestuursleden, Beleid Commissieleden, Beleid en uitvoering Coördinatoren
en leiders, Ouders/verzorger

Functie-eisen:
• Ervaring in werving en selectie
• Introductie en begeleiden van mensen.

Gewenste eigenschappen:
• Samenwerken
• Luisteren en invoelen
• Enthousiasmeren
• Ondernemend
• Organiseren
• Flexibiliteit

Neem contact op met de secretaris van Sportvereniging DFS via 06 48079053 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wedstrijdcoordinator voor senioren voetbal..!
Wat doet een wedstrijdsecretaris:
Een wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van competitie- en oefenwedstrijden. Om dit te realiseren heeft een wedstrijdsecretaris contact met diverse personen:
– De coördinator.
– De consul (veldbeheerder).
– KNVB.
– Wedstrijdsecretariaat tegenstander.

Wat zijn de concrete werkzaamheden van een wedstrijdsecretaris:
Verspreiding speelschema’s:
Een wedstrijdsecretaris is allereerst verantwoordelijk voor een goede communicatie. Dat is gedurende het hele seizoen van groot belang. De wedstrijdsecretaris maakt voor de teams binnen zijn of haar sectie het wedstrijdprogramma.
Regelen van oefenwedstrijden:
Naast het spelen van competitiewedstrijden is het voor onze teams natuurlijk van belang om oefenwedstrijden te spelen. Wanneer een leider of trainer behoefte heeft aan het spelen van een dergelijk wedstrijd neemt hij daarvoor contact op met de wedstrijdsecretaris van zijn sectie. Op het moment dat een dergelijke aanvraag binnenkomt, neemt de wedstrijdsecretaris contact op met de wedstrijdsecretaris van een omliggende vereniging. Zij stemmen de behoefte, tijdstip en locatie met elkaar af. Wanneer een wedstrijd wordt gespeeld op van Zuyen moet de wedstrijdsecretaris ook overleg voeren met onze consul (dit is de persoon die verantwoordelijk is voor veld en kleedkamerindeling van van Zuyen). Op dat moment wordt de datum en tijdstip afgestemd en kan er gespeeld worden.
Inschrijving toernooien:
Gedurende het hele voetbalseizoen worden er door verschillende voetbalclubs toernooien georganiseerd. Veel sv DFS teams doen aan dergelijke toernooien mee. De inschrijvingen van toernooien worden centraal geregeld door het wedstrijdsecretariaat.
Verwerking standen en documentatie:
Wanneer een voetbalwedstrijd wordt gespeeld, gaat het niet alleen om het spelletje zelf, maar ook om een goede verwerking van de standen en wedstrijdformulieren. Ook deze taak ligt bij het wedstrijdsecretariaat. Iedere week worden de formulieren verwerkt en verzonden richting de KNVB.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Huib Nortier via 06 45875461 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wedstrijdcoordinator voor junioren voetbal..!

De wedstrijd coördinator ontvangt de afgevaardigden van de bezoekende verenigingen en assisteert de leiders bij het invullen van het digitale wedstrijd formulier.
Hij ontvangt ook de scheidsrechters en adviseert deze betreffende de kleedkamer(s), speelvelden en overige gerelateerde zaken. Na de wedstrijden controleren van de kleedkamers en eventuele schades melden aan dienstdoend bestuurslid. Het verzamelen van de ruststanden en de eindstanden en deze invoeren in de computer voor de informatie schermen. Hoe meer zich er aan melden hoe groter de periode wordt om deze taak op toerbeurt uit te voeren.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Cees Schot via 06 50513395 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Leerlingen in het voortgezet onderwijs kunnen op deze manier zelfs hun maatschappelijke stage ingevuld krijgen.

Scheidsrechters voor junioren-en seniorenvoetbal..!

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren, ‘het negende’, zaalvoetbal of betaald voetbal fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Er is zowel bij de senioren als bij de jeugd een groot tekort aan scheidsrechters. Dit betekent in veel gevallen dat teams zelf onderling moeten regelen dat er een wedstrijd wordt gefloten. Een speler kan dan zelf niet voetballen maar moet fluiten. Dat is voor alle betrokkenen vervelend. Daar komt bovendien nog eens bij dat de bestaande scheidsrechters worden overvraagd met het risico dat ook zij mogelijk gaan stoppen en dan wordt het probleem nog groter.

Vandaar deze dringende oproep. Vind je het leuk om een sportieve bijdrage te leveren aan ons jeugd-en of seniorenvoetbal, meld je dan aan. Ben je zelf speler, de broer of zus van een speler, de vader, moeder, oma of opa van een jeugdvoetballer of gewoon enthousiast supporter, geef je dan op. Elk team wil graag gefloten worden door een onafhankelijke scheidsrechter. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Cees Schot via 06 50513395 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leerlingen in het voortgezet onderwijs kunnen op deze manier zelfs hun maatschappelijke stage ingevuld krijgen.

* Leden voor de Commissie Activiteiten, vacatures per direct...!

Voor meer info kun je contact opnemen met de secretaris van Sportvereniging DFS via 06 48079053 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

* Leden voor de Commissie Accommodatie & Materiaal per direct..!

Voor meer info kun je contact opnemen met Leen Rademaker 06 51386705

* Lid Commissie Breedtesport Afdeling Gym en
* Lid Commissie Breedtesport Afdeling Jeu des Boules, vacatures per direct....!

Neem contact op met de secretaris van Sportvereniging DFS via 06 48079053 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

* Leden Commissie Kantine, vacatures per direct...!

Voor meer info kun je contact opnemen met Sabina Adelaar 0111 652381 of 06 36361942

* Beste ouder ( s ) / verzorger ( s ) van de junioren van FC De Westhoek,

Aan u allen het verzoek om zich aan te melden als vrijwilliger bij FC De Westhoek.......!!!!!!!

Bij FC De Westhoek hebben we nog de volgende vacatures:

Klik op onderstaande link:

Contactenpersonen

voor nadere inlichtingen over deze vacatures kunt u contact opnemen met Theo Grefkens, zie Contactenpersonen