De men running wordt gelopen op wonesdag avond.

Op woensdagavond is flink rumoerig in Burgh-Haamstede, dan lopen de mannen van FC De Westhoek hun rondje(s). Het is een gezellige club mannen van +/- 20 tot 65 jaar.
Er is werkelijk plaats voor iedereen, of je nu fanatiek wilt lopen, of alleen de luiheid even wilt verdrijven, of je nu meerdere keren per week loopt, of alleen 1 keer per maand langskomt, de gezelligheid staat voorop. Ook leeftijd speelt geen enkele rol.
John Quaak leert hun hoe ze blessures zo veel mogelijk kunnen voorkomen en hoe ze uithoudingsvermogen en snelheid kunnen opbouwen als ze dat willen.
Ze lopen afwisselend in snel en rustig tempo waardoor niemand alleen loopt en ze iedere keer weer samen starten. Ze zijn in 2011 begonnen met 5 mannen, inmiddels hebben zich steeds meer leden aangemeld.
Sommige leden van deze groep doen (af en toe) mee met wedstrijden, dit is totaal niet verplicht en wordt puur voor het plezier gedaan.
Een groot deel van de groep komt af en toe trainen en doet niet mee aan wedstrijden, ook dit is geen enkel probleem.
In de zomer lopen ze mooie stukken in de boswachterij van Westenschouwen en op het strand, in de winter starten ze op het sportveld. Afhankelijk van de training blijven ze op het veld lopen of gaan ze de straat op.

Wil jij ook graag deel uitmaken van deze sportieve mannen hardloopclub, kom dan gerust een keer vrijblijvend kijken en/of meedoen.
Momenteel zijn ze bezig met de trainingen vanaf het sportcomplex locatie Burgh Haamstede op woensdag avond aan de Leliëndalenweg te Burgh-Haamstede.
Wil je ook meedoen of ben je al lid en wil je weer opnieuw starten na een periode van rust, blessure of ....? Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie:

John Quaak
Telefoon: 06 25184825
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter Commissie Breedtesport en als zodanig bestuurslid
Antoinette Schults
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.