Leliendaleweg 13
4328LD
BURGH-HAAMSTEDE
tel. 0111-652555

Wat is er als vader mooier dan samen met je zoon een wedstrijd te voetballen. Na enkele maanden geleden dit plan te hebben geopperd, was het afgelopen zaterdag zover. Erwin (voor de meesten onder ons  beter bekend als Meester Erwin) maakte deel uit van onze wedstrijdselectie om samen met Maurice het veld te betreden. Helaas viel Koss vlak voor de aftrap nog af, maar met 15 man waren er voldoende wisselmogelijkheden. Cees was helaas geblesseerd, maar nam de taak als trainer/coach/begeleider op zich en Leon was zo vriendelijk om als scheidrechter te fungeren. Ook scheen het zonnetje nog, dus niets stond er in de weg om er een mooie middag van te maken. ’s Morgens waren er ook nog aantal van ons langs de kapper en schoonheidsspecialiste geweest, omdat ze op de foto moesten voor onze prachtige site (die gelijk een stuk minder prachtig is geworden ☺).

Na een rustig begin van de wedstrijd, kregen we langzamerhand een licht overwicht. Dit resulteerde in de 1-0 via Huib. Rond de zestien meter kreeg hij de bal aangespeeld, omspeelde 2 verdedigers en kon de bal nog net met z’n grote teen tergend langzaam langs de keeper in het doel schieten. Vlak daarna viel Kevin W in, om na zo’n 3 minuten weer naar de kant te gaan. Zijn taak voor vanmiddag zat er toen blijkbaar op. Halverwege de eerste helft werd Kevin V diep gestuurd, ging alleen op de keeper af, omspeelde deze als een volleerde spits en tekende de 2-0 aan. Hierna was het moment daar en betrad Erwin het veld. Bij één van zijn eerste acties struikelde hij over de middenlijn, maar even later stuurde hij met een fantastisch pass van links naar rechts Maurice diep, die er helaas geen succesvol vervolg aan kon geven. Gedurende de eerste helft werd Wolfaartsdijk sterker en vlak voor rust viel de aansluittreffer. Een voorzet vanaf rechts werd prima ingekopt door de geheel vrijstaande aanvaller.

Na een donderspeech van Cees en enkele doorgevoerde wissels in de rust gingen we de tweede helft in. Vlak na rust miste Davey de kans op 3-1. Wellicht was iedereen nog onder de indruk van de donderspeech, want de wedstrijd werd er van onze kant zeker niet beter op. Opnieuw slecht verdedigend werk leverde de 2-2 op en een vrije trap van net buiten de zestien verdween in 1x in het doel (2-3). Daarna drongen we nog wat aan, maar een scrimmage voor het doel met kansjes voor Robert F en Kevin V leverde helaas niet de gelijkmaker op. Vlak daarna stoomde Roy voor de zoveelste keer deze middag via rechts op richting de achterlijn, maar jammer genoeg  was zijn voorzet (of eigenlijk achterzet) wederom niet van een dusdanig gehalte dat onze spitsen er iets mee konden. Jarno kon ons geklungel niet meer aanzien en dacht dat ga ik zelf wel voor doen hoe het moet. Zijn schot vanaf zo’n 30 meter verdween echter net over het doel. Na de 2-4 floot Loen direct voor het einde en leden wij een onnodige nederlaag.

Na deze wedstrijd nog even topoverleg gehad in de bestuurskamer of we wel verder konden met deze trainer of dat ook hij per direct ontslagen moest worden. Maar onder het genot van enkele biertjes toch maar besloten om met hem verder te gaan. Hopelijk kunnen we volgende week dan gaan stunten als we tegen de nummer 2 van de ranglijst, Kloetinge 7, aan mogen treden.