Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Oliebollentoernooi gaat niet door, nieuwjaarsreceptie wel

13 januari 13:15  Helaas.. de velden zijn ontzettend slecht door de regen en er wordt nog meer verwacht. Het oliebollentoernooi op 14 januari gaat dus niet door. We maken er later dit seizoen een onderling afsluitend toernooi van. Wie wil, kan om 15.00 uur wel meelopen met de runners. Vanaf 16.00 uur is dan de kantine open voor de Nieuwjaarsreceptie waar we graag proosten op het nieuwe jaar. Tot morgen!


Topverkoper Jesse verkocht meer dan 300 loten

11 januari 14:30  De opbrengst van de Grote Clubactie staat al op de rekening, maar inmiddels zijn ook de beloningen voor de verkopers verdeeld. Kinderen die meer dan 25 loten verkochten, kregen een mooie medaille en bij meer dan 40 loten mochten ze meedoen aan de verkoperswedstrijd. Jesse Nugteren van de JO11-2 verkocht de meeste loten voor de Westhoek: maar liefst 307! In de verkoperswedstrijd won hij daarnaast een mooie waardebon van 150 euro. Dank voor de inzet en op naar volgend jaar!


Mooie opkomst bij klaverjastoernooi

2 januari 14:15  Eindelijk konden we weer eens een klaverjastoernooi organiseren afgelopen 30 december. En daar was blijkbaar behoefte aan, want met 36 deelnemers hadden we een flinke opkomst. Er waren mooie prijzen te winnen. Aat de Groot werd met 5596 winnaar van de avond. Een heel geslaagde avond, dat smaakt naar meer! Speciale dank aan Jannie en Koos Brusse!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!