Leliendaleweg 13
4328LD
BURGH-HAAMSTEDE
tel. 0111-652555

Kent u al de profvoetballers die lopen te zeuren dat ze zo´n druk speelschema hebben en waardoor de KNVB soms zelf wedstrijden uitstelt? Die moeten allemaal niet zo piepen, want diezelfde KNVB was zo vriendelijk om voor ons elftal, na de wedstrijd op zaterdag, er ook nog één op paasmaandag in te plannen. Oude mannen 2 wedstrijden in 2 dagen laten spelen, hoe bizar wilt u het hebben. Met behulp van opnieuw een aantal spelers van JO17 (Emiel, Jason en Julian, wederom bedankt) en Daan hadden we gelukkig voldoende spelers, om de spelers met pijntjes e.d. van zaterdag volwaardig te vervangen.

En dan heb je het op deze (feest)dagen als de rest van de vereniging vrij is, dat de tegenstanders helaas met een team met spelers uit hogere elftallen aan komen zetten, waar wij helaas niet tegen opgewassen zijn. Een stuk jonger en sneller. Koss stond ook weer een keer in de basis, maar ging al binnen 15 minuten douchen (last van z´n dikke nek). Al snel werd dus duidelijk dat er voor ons weinig tot niks te halen was. Na 0-3 kregen we via Kevin Vbm vlak voor de rust een kleine kans en daarna uit de daaruit ontstane corner ook nog, na goed terug leggen van Jason, twee schietkansen van Cees. Die werden echter prima gekeerd door de keeper.

Na rust, met dramatisch weer, kwam ook Robert F nog binnen de ploeg. Door tijdig omhoog te springen ontkwam hij gelukkig aan een aanslag op z’n enkels. Inmiddels was het reeds 0-5 geworden, waarna Jarno een geweldige terugspeelbal op Patrick had. François had ons terug in de wedstrijd kunnen brengen, maar zijn schot van zo’n 25 meter eindigde op de kruising. Door de vele regen had Mark als laatste man niet altijd goed zicht, want hij moest zeer regelmatig zijn bril poetsen. Waarschijnlijk heeft hij wel goed kunnen zien dat Jeroen tevergeefs probeerde om een aantal tegenstanders uit te schakelen door deze een bal in het gezicht te schieten.

Nul punten, volop regen en kou. Ach, wat moet je anders op tweede paasdag doen? Dan kun je maar beter als team in de kantine een biertje drinken als afsluiting van een gezellig samenzijn ☺ Nu op naar de wedstrijd van a.s. zaterdag uit tegen Wolfaartsdijk 3.