4486BB
COLIJNSPLAAT
tel. 0113-695667

Wat een moeite weer om een fatsoenlijk team bij elkaar te krijgen. Maar met behulp van het tweede kwam het toch nog voor elkaar. Kevin V kwam als een idioot uit Arnhem aanzeilen (te hoge snelheid, inhalen bij dubbele streep e.d. (stuur de boete maar door naar de vereniging ☺) om maar op tijd te zijn om met het meest geweldige en fantastische 3e team van FC De Westhoek mee te mogen doen. Hij had Huib (of was het misschien toch iemand anders) een berichtje gestuurd om hem thuis op te halen, maar er kwam geen reactie, dus voordat we naar Colijn reden hem maar even thuis opgehaald.

De eerste helft tegen Colijn, met een spits die er 25 jaar geleden zonder blikken of blozen gewoon zo’n 25 per seizoen in schoot, kwamen we een beetje ongelukkig op 1-0 (Yannick verkijkt zich met de wind op een voorzet van rechts), daarna een waardeloze terugspeelbal van Clement (B), waardoor de 2-0 op het scorebord kwam. Na deze tegentreffer gingen we beter voetballen zonder verder echte kansen te krijgen (op schoten van Bas na dan). Vlak voor rust was er een stevige onnodige overtreding op B, waardoor hij de strijd moest staken. Daarna door een klein misverstand met Richard, helaas de 3-0 op het bord, wat tevens de ruststand was.

Na de rust een veel sterker F.C. De Westhoek 3. Met Richard en Keano als centrale duo werden we steeds gevaarlijker. Uit een geweldige voorzet van Kevin W, scoorde Kevin V met een lepe kopbal over de keeper de 3-1. Halverwege de tweede helft stoomde Kieran op rechts door en de keeper kon zijn schot ternauwernood tot corner verwerken. Bas kopt, na de geweldige corner van Huib, de 3-2 tegen het net. Zou er dan toch nog een puntje inzitten? Jammer genoeg ging het helaas niet meer lukken, ondanks een vrije trap van Bas in de handen van de keeper (na een smerige overtreding op Kevin V net buiten de zestien), en een vrije schietkans net buiten voor Kevin W. Maar in plaats van de bal in de rechterbovenhoek te krullen, besloot hij deze tevergeefs breed te leggen (hij zal wel geschrokken zijn, want normaal gesproken komt hij daar ook nooit). Eindstand daarom 3-2.

Na de wedstrijd komt Jarno als een speer van onder de douche, want er leuke/mooie meiden gesignaleerd in de kantine bij Colijn. Daarom voor hem nog een paar extra biertjes genomen, zodat het langer van hun gezelschap kon genieten. Nu op naar de volgende uitwedstrijd, zaterdag a.s. tegen Bruse Boys 5.

LET OP! Stem op ons team voor ESPN De wedstrijd van je leven (zie voor meer info onze website via "Stem op ut derde").