Leliendaleweg 13
4328LD
BURGH-HAAMSTEDE
tel. 0111-652555

We dachten genoeg spelers te hebben afgelopen zaterdagmiddag, maar Erik was helaas alleen de eerste helft beschikbaar en klusser Jeroen was zwaar geblesseerd aan z’n rug, dus die viel helemaal af. Gelukkig wilde Daan aansluiten, net als Jason en Emiel (bedankt mannen!). En in de tweede helft sloot ook Kevin V nog aan, nadat hij eerst ’s ochtends voor een wedstrijdje naar Arnhem was geweest, dus gelukkig toch nog voldoende mensen.

Met Chris de eerste helft als scheids begonnen we aan de wedstrijd. Weinig tot geen kansen voor beide doelen en een gelijk opgaand begin van dit duel. De eerste echte grote kans was voor Colijn, maar door een prima redding van Kevin W en vanuit de rebound een paal op de paal bleef het scorebord leeg. Door het natte en gladde veld en diverse stevige slidings van Colijn waren er verschillende gevaarlijke situaties, zonder dat er gelukkig echt blessures ontstonden. Na een misverstand tussen Mark en Kevin W, schoot hij de bal tegen de spits aan, waarna de bal over de doellijn hobbelde. Het eerste cadeautje werd uitgepakt door Colijn (0-1). Nadat Erik eerst nog in het zijnet had geschoten, maakte hij even later toch de 1-1. Huib onderschepte een breedte pass en stuurde Erik diep, die van af rechts de bal achter de keeper schoot. Echter slechts een paar minuten later was het volgende cadeautje opnieuw aan Colijn besteed. Vanaf links werd een voorzet gegeven richting de geheel in de zestien vrijstaande aanvaller (1-2). Daarna werden we wel iets sterker en leek Stephan de 2-2 binnen te schieten. Nadat Huib opnieuw een bal onderschepte stuurde hij nu Stephan op keeper af, die de bal ook binnen schot, maar helaas was er (terecht?) een vlagsignaal voor buitenspel, die door de goed leidende scheids werd overgenomen. Ook een vrije trap net buiten de zestien zorgde niet voor de gelijkmaker. Cees schoot deze de bal wel richting de kruising, maar deze had niet genoeg vaart, waardoor de keeper redding kon brengen.

In de rust niet alleen veldspelers gewisseld, maar ook de scheidsrechter. François (Cois) ging namelijk in de tweede helft de leiding op zich nemen. En een keeperswissel. Bij één van de vele slidings was Kevin W geblesseerd geraakt en diende Roy zich aan als nieuwe doelman (misschien heeft hij z’n roeping gemist, want hij deed het uitstekend met een aantal prima reddingen). Vlak na rust moest ook Clement (B) geblesseerd het veld verlaten, nadat ook hij via een harde tackle vol op z’n wreef was geraakt. Nadat de 1-3 was gevallen bleven we toch de aanval zoeken, maar een schot van Kieran (in de handen van de keeper), van Kevin V (nog ternauwernood door de keeper net onder lat weggetikt) en van Daan (via de lat over) kwamen we helaas niet. Vlak voor tijd was er nog een onnodige sliding op Roy, die er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf kwam. Eindstand 1-3.

Ondanks deze nederlaag, hebben we zoals gewoonlijk de derde helft natuurlijk weer wel gewonnen. Nu maar eens kijken of alle blessuregevallen volgende week fit zijn voor opnieuw een thuiswedstrijd, nu tegen SKNWK 3. Hopelijk kunnen we dan onder luide aanmoedigingen van onze fanatieke aanhang wel een resultaat boeken.