Nijverheidsweg 25 -27
4311RT
BRUINISSE
tel. 0111-482089

Met 16!!! afmeldingen was het maar zeer de vraag of we afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Bruse Boys 5 konden spelen. Maar met behulp van een aantal spelers van het tweede ging het gelukkig toch lukken. Dus op een druilerige zaterdagmiddag konden we met 15 spelers (en de keeper van het eerste als toeschouwer) richting de andere kant van het eiland.

Wegens de regenval (en ook die van vrijdag) mochten we tot het plezier van weinig spelers op kunstgras spelen. Voor de wedstrijd tijdens de warming-up kregen we ook nog dingen over onze solide linksback te horen, die negatief van invloed zouden kunnen zijn op zijn spel, daarom moest hij ook op de bank plaatsnemen. Nadat Kevin V een kopbal klemvast pakte, was de eerste echte grote kans voor ons, maar Jordy kreeg de bal niet langs de keeper. Halverwege de eerste helft kregen we via Cees nogmaals de kans op een doelpunt, maar hij kon helaas niet genoeg kracht aan de bal geven, waardoor de keeper redding kon brengen. Uit de uittrap van de keeper raakte Roy de bal verkeerd, waardoor hun rechtsbuiten een perfecte voorzet kon geven die bij de tweede paal binnen gekopt werd (0-1). Stephan moest daarna geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Jeroen, die sinds vele weken blessureleed ook weer minuten kon maken. Daarna bleven we de aanval zoeken, maar de volgende kopkans was toch voor Bru. Gelukkig ging deze naast het doel. Vlak voor rust stoomde Oscar op links door, maar zijn schot miste helaas kracht waardoor de ruststand 1-0 was.

Na rust gingen we op zoek naar de gelijkmaker. Ondanks dat we sterker werden, kregen we niet echt grote kansen. Uit het niets werd het 0-2. Kevin V dacht een terugspeelbal op z’n gemak te kunnen verwerken, maar helaas ging dat fout. Om wat meer voorin te kunnen creëren, ging Merijn voorin spelen en kwam Cees naar achter. Een paar minuten later ging het helaas opnieuw fout en werd het 0-3 (volgens Kevin V stuiterde de bal op toen hij hem aan wilde nemen (op een kunstgras veld?!?! ☺). Wel bleven wel de aanval zoeken en na een pass van de gouden linker van Bram (Jaal) kwam de bal op rechts bij Jordy die de bal breed legde, waarna Merijn (na een enorm sprint) de bal in het doel kon schieten (3-1). Na een foute inspeelpass van Kevin V, lobde de middenvelder van Bruse Boys de bal over hem heen, maar na ontzettende sprint en een katachtige reactie voorkwam Kevin een nieuw tegen doelpunt. Helaas kregen we geen echte kansen meer op een doelpunt en uit een vrije trap net buiten 16, werd er ook nog 4-1 op het scorebord gezet. Nadat Jarno zijn tegenstander zo ongeveer over de omheining schoffelde, vond de scheids (good old J. Muller uit Bru) het genoeg. Eindstand 4-1.

Nu op naar volgende week, opnieuw een uitwedstrijd, om in Nieuwerkerk tegen SKNWK 3 te spelen. Dit zal echter, net als de komende weken, zonder onze op rechts opstomende rechtsback Francois (Cois) moeten gebeuren. Hij zal namelijk vrijdag onder het mes gaan, met hopelijk als gevolg dat hij vanaf dan niet meer het broekje met het gele touwtjes aan hoeft te trekken, Cois, sterkte!. Pas de week daarop kan ons thuispubliek weer genieten van ons geweldige spel, tijdens de thuiswedstrijd tegen de tegenstander van afgelopen zaterdag.

LET OP! Stem op ons team voor ESPN De wedstrijd van je leven (zie voor meer info onze website via "Stem op ut derde").