Kadetweg 4
4353SJ
SEROOSKERKE WALCHEREN
tel. 0118-592442

Na de winst van vorige week gingen we vandaag op een hele regenachtige dag op zoek naar de volgende drie punten uit bij Serooskerke. Doordat de wedstrijd van het eerste werd afgelast, kregen we nog extra versterking in de vorm van Bart , waardoor we uiteindelijk met 16 man aankwamen op sportpark Noordhout. Een klein unicum voorafgaande aan de wedstrijd was dat Collin ook weer eens meedeed voor het eerst dit seizoen, ofwel dit kon niet misgaan.

Met frisse tegenzin gingen we door regen, wind en kou beginnen aan de eerste helft. Collin besloot zich meteen nuttig te maken door de vlag op te pakken en daarmee de in Scharendijke getogen scheids te assisteren. Dat het een lastige pot gingen worden, werd de eerste tien minuten meteen duidelijk, want de tegenstander zette flink druk en daardoor werd het voetballend voor ons erg lastig. Toch kwamen we met vlagen uit de druk en konden we een paar kansjes creëren. Zo besloot Nick het weer eens van afstand te proberen, maar helaas zagen we die poging aan de verkeerde kant van de ballenvanger verdwijnen. Even later kwam de tegenstander op 1-0 voorsprong door een goed uitgespeelde counter. Ondanks de tegengoal bleven we de aanval zoeken en met succes, want kort na de 1-0 gaf Dennis een hoge crosspass op Brian die hem beheerst afmaakte en ons weer op gelijke hoogte schoot. Kort voor rust vielen er ineens dan nog twee gele kaarten die net als de stand gelijk verdeeld werden. De tegenstander was het gepingel van Dennis zat en besloot hem eens een opfrisser van achteren geven, waardoor de tegenstander dus op de bon ging. Drie minuten later dacht Merijn wat de tegenstander kan, kan ik ook en na een korte solo eindigde hij met gestrekt been op de scheenbeschermer van de tegenstander. Ook geel. Hierna vond de scheids het wel welletjes en gingen we rusten met 1-1.

In de tweede helft had coach Quincy weer een paar wissels doorgevoerd, zodat we met frisse krachten konden startten. Collin, Bart, Oscar en Freek werden er ingebracht ten koste van Jordy, Daan, Lukas en Luuk. In de tweede helft lukte voetballen iets meer en kregen we kansjes. Zo kreeg Bart een voorzet die hij op anderhalve meter van de doellijn over de ballenvanger peerde. De tegenstander ging iets nauwkeuriger om met hun kansen en maakte de 2-1. Even later botste Yannick met Nick waardoor de tegenstander zo de 3-1 kon maken. Toch brachten we nog een beetje spanning terug in de wedstrijd toen Tim een penalty versierde en Brian die benutte. Gedurende de tweede helft kregen we ook last van blessuregevalletjes waardoor Daan het laatste kwartier op de laatste man positie kwam. Net daarvoor kreeg Nick het aan de stok met een tegenstander en ging daarmee ouderwets rollenbollen over het veld, dit resulteerde in een gele kaart voor Nick. En nog geen twee minuten later besloot de tegenstander solidair te zijn door Bart een cakey te geven waardoor het voor de tweede keer deze wedstrijd 10 tegen 10 was. Ondanks wat hoge druk in de laatste minuten wisten we niet tot scoren te komen en kregen we dus een natte en koude nederlaag te verduren.

Laten we maar spreken over een off-day, ofwel snel vergeten en op naar volgende week waar een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Jong Ambon 2 om 12:30 uur op het programma staat.