De Aanloop 3
4335AS
MIDDELBURG
tel. 0118-624208

Voorafgaand aan deze wedstrijd wisten we dat dit een lastige pot ging worden, Jong Ambon 2 was namelijk overgenomen door ex-Zeelandia 2, die speelde net een klasse of drie, vier hoger als ons. Desalniettemin gingen we op deze ‘’Paasmaandag’’ vol goede moet naar Jong Ambon, want de afgelopen 4 wedstrijden waren er 4 overwinningen behaald dus genoeg reden voor zelfvertrouwen! Ook kregen we weer een aantal jonge talenten van de Jo17 want dat team werd helaas opgeheven. Hierdoor traden we met 16 man aan op Sportcomplex De Sprong.

Speler/ coach Luuk moest dit duel missen maar toch had hij zijn uiterste best gedaan om de opstelling zo goed mogelijk mee te geven, zie foto. Dan de wedstrijd, er is goed nieuws maar helaas ook slecht nieuws. Het goede nieuws was dat we na 13 minuten spelen op 1-0 voorkwamen doordat Quinten goed doorzette, de bal bij Jordy wist te frummelen en die schoot hem heel beheerst laag in de korte hoek.

Dan het slechte nieuws. De tegenstander was een stuk beter dan dat wij waren waardoor het spel werd gedicteerd door Jong Ambon en wij alleen maar konden proberen de aanvallen af te houden en op de counter opzoek naar een gelukje. Dit gelukje bleef echter uit, waardoor we de deksel op ons neus kregen. Yannick keerde een hoop ballen maar kon ze toch niet allemaal pakken waardoor we de rust ingingen met een stand van 3-1.

Na de rust werden er wat wijzigingen doorgevoerd maar het maakte allemaal geen verschil. De tegenstander bleef drukken en wij probeerde zoveel mogelijk tegen te houden. Op den duur gaf ook de scheids de tegenstander wat vrije trappen mee waar wij ze zeker niet kregen. Dit kon ook te maken hebben met het feit dat de scheids in de begin minuten van de wedstrijd van dichtbij een bal tegen zijn hoofd kreeg. Dit alles veranderde niet veel aan het verloop van de wedstrijd waardoor wij onze meerdere moesten erkennen en met een eindstand van 6-1 van het veld afdropen.

Na de wedstrijd kregen we nog complimenten van onze tegenstander over ons spel. Met dit kleine complimentje sluiten we deze pot af en verleggen we onze focus naar aanstaande zaterdag waar we het thuis mogen opnemen tegen Dauwendaele 4.Afbeelding1.jpg