Een natte nederlaag

Serooskerke 4 - FC de Westhoek'20 2

Na de winst van vorige week gingen we vandaag op een hele regenachtige dag op zoek naar de volgende drie punten uit bij Serooskerke. Doordat de wedstrijd van het eerste werd afgelast, kregen we nog extra versterking in de vorm van Bart , waardoor we uiteindelijk met 16 man aankwamen op sportpark Noordhout. Een klein unicum voorafgaande aan de wedstrijd was dat Collin ook weer eens meedeed voor het... meer »

• 18 november 13:00
11-11-2023

FC Dauwendaele 4 - FC de Westhoek'20 2

04-11-2023

FC de Westhoek'20 2 - Zeelandia Middelburg 5

28-10-2023

Walcheren 4 - FC de Westhoek'20 2

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!